Tuesday, June 16, 2015

PPKS Racist La

Assalamualaikum semua. 

sihat? harap2 sihat semua sihat hati , sihat jiwa, sihat otak, sihat tubuh badan, sihat iman. Kalau ada yang sakit2 tu biasalah Allah nak uji sikit ja. 

Okay, sempena ramadhan yang bakal menjelang esok 18 jun 2015 bersamaan 1 Ramadhan, first nak ucap selamat berpuasa dan menjalani ibadah puasa dengan baik ye. Dan second nak mohon maaf la kalau ada salah silap. 

"PPKS ni racist la." " tengok tu PPKS nak satu geng diorang je" "Taknak bergaul dengan masyarakat langsung" 

Hah. tu adalah ayat2 yg kami student lepasan PPKS ni slalu dengar. Abang Kakak Adik semua kami x racist. Kami nampak ja macam racist tapi tak pom. Kalau hampa tegur kami pasti tegur balik. Kami budak baik. haha. Tapi xpa kami tak kisah yela sebab kami Family. Hampa taw kan maksud brotherhood? so kalau hampa sendiri ada brotherhood hampa jangan kata kami racist. 
(luahan perasaan ni)

mesti yang lain terpinga pinga kan apa tu PPKS, kenapa ana tulis macam ni. korang yang xtahu baca entri yang sebelum2 ni nnt tahu la apa tu PPKS. 
malas nak ulang 2 3 kali. 

Dan sekarang ni, kuat bebenor PPKS Bacth 3 ni duk throwback. I pom xtahu kenapa. tapi xpa ni hakak payungkan korang dengan video yang x seberapa yang hakak buat. 


So. kesimpulannya, kami tak racist. lols. nnt hakak sambung lagi tulis ye.. ni hakak nak kene study.. exam la nii...