Tuesday, March 18, 2014

Senior vs. Junior

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Alhamdulillah berakhir sudah pertemuan antara senior UMK dgn junior PPKS UMK pada 13-15 mac 2014
 Ni malam last kami bergambar before bersurai utk xtiviti last utk esk 15/3/2014.. at the same time mlm ni kami sambut 3 org befday girl iaitu syue, aina n farhah..
 ni pula adalah sesi taklimat course di fakulti asas tani and fakulti sains bumi y terdpt d UMK
 tu sume abg senior UMK y kena "denda" dgn kami..atau boleh dikatakan kami telah merampas kuasa veto utk denda kami.. "bila microphone d tgn kita itu bermakna kita y berkuasa" tu apa y kawan ana bgtahu mse kiteorg rampas microphone dri senior.. =)
 and this is ketua program for this program.. hari last baru sy tahu yang abg akmal adalah ketua program..oh my.. i'm sorry..nampak sgt x alert..
 ukhwah kami antara satu sama lain kuat walaupun baru berjumpa

Kami dibahagikan kepada 7 kump. iaitu kump.Tarantula, Scorpion, Umang2 , Tenggiling, Anakonda, Katak, dan Iguana..
dan kumpulan Umang-umang telah menjadi juara tuk semua aktiviti..gambar kat atas tu gambar ahli kumpulan umang2 n fasi kumpulan. tapi ada member yang xde kat stu.. n sorry sebab gambar kabur skit..

Kami memohon seribu kemaafan utk segala kekurangan y ditunjukan..kami dah cuba memberi 100% komitmen dalam menjayakan program tersebut..
 Btw.. this program really awesome n enjoy..kami happy sgt time tu..

sume kenangan yang tercipta selama 3 hari 2 malam in sha Allah akan terpahat dalam memori..semoga dapat jumpa akak2 n abg2 senior kat UMK nnt... n semoga ukhwah yang terbina ini x akan putus..


"Ukhwah itu bagai seutas tasbih,ada awal ada penghujung. Dicipta untuk mengingatiNya,dibahagikan untuk cintaNya dan diratib untuk redhaNya"

semoga ukhwah kita berada dalam redha Illahi..
Ukhwah fillah abdan abada